Date

25 Juil 2022 - 14 Août 2022
Expiré!

Les Estivales du Haut Calavon

Van 25 juli tot 14 augustus 2022 organiseert het wijndomein Les Davids in de Provence samen met de befaamde boekhandel Le Bleuet en het muzieklabel Harmonia Mundi de derde editie van Les Estivales du Haut Calavon.

Drie weken lang worden literaire en muzikale ontmoetingen georganiseerd met auteurs zoals Ilja Leonard Pfeijffer, Bart Van Loo, Stefan Hertmans, David Van Reybrouck en muzikanten als Joëlle Léandre en Julien Libeer. Deze ontmoetingen worden vergezeld door aangepaste menu’s van ervaren chef-koks op basis van streekgerechten.

De ontmoetingen vinden plaats op het enorme overdekte terras van het wijnhuis van Les Davids, het domein van de Belgische onderneemster Sophie Le Clercq in de prachtige Luberon-streek, met uitzicht op de sublieme landschappen van de wijngaarden en de omliggende bergen. Ze worden gemodereerd door Sigrid Bousset, Béatrice Delvaux en Françoise Nyssen.

Les Davids is een wijndomein van 320 hectare, gelegen op 600 meter hoogte aan de rand van het Regionale Natuurpark van de Luberon. Meer dan louter een landbouw- en wijnbouwbedrijf, is Les Davids een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van wijn, kunst, architectuur, literatuur, gastronomie, muziek en natuur.

Laisser un commentaire