vab,vereniging,antwerpen,antwerpse,vlaanderen,vlaamse,belgië,belgische,bibliofielen,boeken,boekgeschiedenis,boekwetenschap,boekverzamelaars,boekverzamelingen,verzamelaars,boekwetenschappers,boekhandelaars,uitgevers,passie,gedrukte,handgeschreven,bibliofilie,club,societeit,collecties,collectionneurs,manuscripten,tijdschriften,prenten,etsen,gravures,kranten,strips,BD,doodsprentjes,bidprentjes,postkaarten,affiches,drukplaten,bedevaartvaantjes,menu’s,verjaardagskaarten,tekeningen,brieven,kaarten,bierviltjes,computermanuals,drukpersen,lettertypes
De Gulden Passer

Categories

Copyright 2021 - Vereniging van Antwerpse Bibliofielen

Proclaimer:
Wij zijn wel degelijk voor 100% verantwoordelijk voor al de inhoud van deze website.
Maar: missen is menselijk (en soms ook omgekeerd).
Indien er -onbedoeld dus- onjuiste of onvolledige informatie op deze pagina zou staan, vernemen we dat graag.
Zodat we er meteen wat aan kunnen verhelpen. Stuur even een mailtje.
Dank voor de medewerking!

Datum

27 - 29 aug 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 18:00

Tijdschriftenmarkt met Folio op Cultuurweekend Antwerpen

In het weekend van 28 en 29 augustus vindt voor de eerste keer het Cultuurweekend Antwerpen plaats. Folio zorgt er voor een heuse tijdschriftenmarkt. Daarvoor zijn we te gast bij het museum Plantin Moretus. Op zaterdag 28 augustus vind je ons vanaf 16u30 op hun binnenkoer, voor en tijdens de lezing van Jeroen Olyslaeghers. Op zondag 29 augustus staan we vanaf 12u op de Vrijdagmarkt, samen met onder andere Creatief Schrijven en het Stripcentrum. Ontdek ook het volledige programma in het museum.

Op onze stand laten we je kennismaken met de cultuurtijdschriften. Kom langs en blader in oude exemplaren. Als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief, of als je je die dag erop abonneert, mag je een proefexemplaar meenemen naar huis.
Ook de VABib en De Gulden Passer zijn vertegenwoordigd.

Geef een antwoord