De Gulden Passer

Categories

Copyright 2021 - Vereniging van Antwerpse Bibliofielen

Proclaimer:
Wij zijn wel degelijk voor 100% verantwoordelijk voor al de inhoud van deze website.
Maar: missen is menselijk (en soms ook omgekeerd).
Indien er -onbedoeld dus- onjuiste of onvolledige informatie op deze pagina zou staan, vernemen we dat graag.
Zodat we er meteen wat aan kunnen verhelpen. Stuur even een mailtje.
Dank voor de medewerking!

Datum

13 sep 2020
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:30

Open monumentendag: Cavagnolespel

Open monumentendag wordt de dag dat jij met jouw bubbel (van vier) in het museum het 18e-eeuwse loterijspel Cavagnole kan komen spelen in de unieke setting van de 18e-eeuwse eetkamer van het museum.

Het huis en de drukkerij van Plantijn behoren tot het mooiste erfgoed dat Vlaanderen rijk is. Voor drie bubbels (van 4 personen) kan het de dag zijn waarop ze winnaar (of verliezer) worden van het 18e-eeuwse loterijspel Cavagnole! Het spel werd onlangs herontdekt in de archieven van de familie Moretus en kreeg een update van onze archivaris. Tijdens open Monumentendag nodigen we drie bubbels van vier personen uit om te komen spelen. Dat wordt ook nog eens live uitgezonden via de facebookpagina van het museum. Elke winnaar gaat met een leuke prijs van het museum naar huis.

Wil jij graag meedoen met jouw bubbel of gezin? Laat het ons snel weten. We spelen om 13:30u, 14:30u en 15:30u. Het spel duurt telkens ongeveer 45 minuten. Wij zorgen voor een corona-veilige en prachtige setting in het museum. Voor een portie geluk moet je zelf zorgen. Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld de namen, leeftijd en relatie van de deelnemers (bvb. leden van hetzelfde gezin). Wij nemen daarna contact met je op. Enkel de eerste drie bubbels kunnen spelen, de anderen kunnen meegenieten via Facebook Live.

Waag snel je kans.